🍕 2 personer 👩🍳 middel ⏱30 minutter
Det er grønt, det er lækkert, og det kan sagtens gøres sundt. Se her, hvordan du tilbereder denne lækker måltid.
Ingredienser:
- 1 løg
- 2 gulerødder
- 1 peberfrugt
- 1 spsk.ingefær
- 1 fedhvidløg
- 1 spsk.ekstra jomfruolivenolie
- 150 g. brocolli
- 250 g. kogte ris
- 4æg
- 3 spsk.sojasauce
- ½ spsk.akaciehonning eller sukker
- 1½lime, saften
- 1 spsk.fiskesauce
- Havsalt
- Sort peber, friskkværnet
Sådan gør du:
- Svits finthakkede løg, gulerødder og peberfrugt samt revet ingefær og knust hvidløg i olie i 5 min.
- Tilsæt edamamebønner og kogte ris. Varm godt igennem.
- Skub ris og grøntsager til siden, så en del af panden er tom.
- Pisk æggene sammen, og hæld ud på den tomme del af panden. Rør rundt, til det har sat sig. Vend æggemassen sammen med ris og grøntsager, og steg videre ved lav varme i et par min. under omrøring.
- Pisk soja, honning, limesaft og fiskesauce sammen, og fordel over retten. Rør grundigt rundt, og steg et par min. mere. Smag til med salt og peber.
- Servér med fintsnittet koriander, forårsløg og chili.

Skriv et svar