
Hamburgerryg med champignon og peberfrugt
Nem og lækker opskrift på hamburgerryg med champignon og peberfrugt. En smagfuld hverdagsret med cremet sovs og masser af grøntsager.
Ingredienser
- 600 gr hamburgerryg skinke kan også bruges
- 300 gr champignon
- 2 stk peberfrugt
- 2,5 dl piskefløde helst 38 %
- 4 spsk sød chilisauce
- revet ost til drys
Sådan gør du
- Kogt hamburgerryg skæres i skiver, 2 pr. person.
- Skiverne lægges i et smurt ovnfast fad.
- Drys lidt reven ost over.
- Peberfrugterne skæres i strimler og brunes sammen med skiveskåret champignoner.
- Dette fordeles over kødet.
- Pisk fløden stiv og bland sød chilisauce i.
- Fordel flødeblandingen øverst i fadet og drys lidt mere reven ost over.
- Gratinér i ovnen ved 200°C i ca. 15 min.