Filodejtærte med kartoffel og goudaost

Ingredients:

Tærte:

  • filodej til tærteform- 3 lag
  • 3 tsk. olie
  • 120 g. revet gouda ost
  • 200 g. kartofler
  • 1 tsk tørret rosmarin
  • salt og peber

 

Tærte med filodej fyld med kartoffler og gouda ost

Sådan gør du:

  1. Beklæd tærteformen/ formerne med den første lag filodej.
  2. Pensl med olie og gentag med lag nr 2 og 3.
  3. Kog kartoflerne møre.
  4. Skær dem i tynde skive (3 mm) .
  5. Fordel 2/3 af osten på filodejen og fordel kartofler skiverne i et lag
  6. Fordel den sidste ost på kartofler og grys med salt, peber o rosmarin.
  7. Bag tærten ved 200 ºC (varmluftoven) i 20-25 min.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *